2011. júl. 3.

Audi - Gázfröccsből szimfónia

Tudtátok, hogy a YouTube-on több tízezer olyan video van, amelyeket tulajdonosaik azért rögzítettek, hogy megmutassák az autóikból azt, amibe a leginkább szerelmesek: az autójuk hangját? És bizony ebben az óriási mennyiségben az Audi motorhangok jelentős számban képviselik magukat.
Ez adta az ötletet, hogy készítsünk egy olyan közösségi alkalmazást, ahol az Audi rajongók lementhetik és megoszthatják kedvenc Audi motorhangjukat.
Sőt, ha kedvük támad, akkor akár ritmust, zenét, dallamot is készíthetnek az Audi legfrissebb modell palettájának motorhangajaiból és effektjeiből (mint ajtóbecsapódás, ablaktörlő, kézifék visszajelző, stb.)
Az elkészített hangsorokat aztán a felhasználók letölthetik a computerükre, vagy akár telefonjukra, hogy csangőhangként használják.Az alkalmazás természetesen a trendeknek megfelelően közösségcentrikus, így minden kapott és készített tartalom megosztható, illetve egy egyszerű Facebook ID regisztrációval érhetőek el az alkalmazás szerkesztő funkciói.

De a történetnek ezzel még nincs vége. Hamarosan egy nyereményjáték is indul az Audi Sound Studio főszereplésével. Figyeljétek az Audi Facebook rajongói oldalát.Az Audi közösségi kommunikációját és alkalmazásait a Rebel Rouse készíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése