2012. okt. 19.

Egy arany, két ezüst. Mi az? A Rebel Rouse eredménye az idei Effie-n

Nem lehet minden évben elhozni a Platina Effie-t, és mivel tavaly elhoztuk, idén már nem tettük :)
De ha egyszer a hatékonyság az ügynökségünk fókusza, akkor azt folyamatosan illik eredményekkel bizonyítani. Ezt idén sok jó eredménnyel, egy arany és két ezüst Effie díjjal is sikerült. 
De csak mert az ügyfeleink bizalmat szavaznak számunkra. Ezt a bizalmat pedig nem csak a velünk együtt díjnyertes Porsche Hungáriának és az Unilevernek, de minden ügyfelünknek köszönjük.

13 Arany, 14 Ezüst és 13 Bronz EFFIE-vel ünnepelte a magyar reklámszakma a hatékonyság Oscar-díjának is nevezett EFFIE 11. hazai megmérettetését. A 120 neves marketingkommunikációs szakemberből álló zsűri 70 pályaművet juttatott a döntőbe, közülük 40 kampány alkotói, azaz a megbízók és a reklám-, ill. médiaügynökségek kaptak díjat 2012. október 18-án a Nemzeti Színházban megrendezett EFFIE Díjátadó Gálaesten. Az abszolút győztes, a legjobb a legjobbak között, vagyis az idén leghatékonyabbnak talált kampányt a White Rabbit és a Brand Connection reklámügynökségek készítették a Heineken Hungáriának, mint megrendelőnek – a Platina EFFIE-t az „Soproni -márkaépítés a piacvezető pozícióért” kampány nyerte.

Az EFFIE-díj a marketingkommunikációs iparág egyik legkiemelkedőbb megmérettetése világszerte. Az egyetlen olyan szakmai elismerés, amely a kommunikáció valódi célját, az eredményességet, az üzleti sikert díjazza. Az EFFIE alappillérei az objektivitás, a függetlenség és a transzparencia.

A magyarországi EFFIE-t a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) rendezi. A zsűritagok az értékelés folyamán kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kampányok megvalósítása során az ügynökségek a mai gazdasági helyzetben, csökkenő büdzsék mellett hogyan, milyen stratégiai megvalósítással érték el a kitűzött célt, a minél hatékonyabb eredményt.

Idén a legtöbb díjat az ACG, a Mindshare, a Mediaedge:cia Hungary, a PHD Hungary és a Rebel Rouse ügynökség vihette haza.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése