2009. szept. 29.

TOP 5 legbüntetőbb magyar viral video

Azt gondolom, hogy a filmek magukért beszélnek. De ha nem, akkor sincs szükség az én kommentjeimre, mivel a nézőközönség hozzászólásai már mindent elmondtak, amit lehetett és a közösség meghozta döntését, melyik
A TOP 5 LEGBÜNTETŐBB MAGYAR VIRAL VIDEO?

(Szólj hozzá! A sorrend változhat, a lista bővülhet a kommentek alapján)


  • Update: Salvation kommentje alapján egy új jelölt került fel a listára: http://www.pcbosszu.hu/, viszont az okok nem egyértelműek. Az sem egyértelmű, hogy milyen helyezéssel kellene felraknom a listára...?
    De vizsgáljuk meg közelebbről: A színésznő kihozta belőle, amit lehetett. A megjelenéssel sincs igazán gond, sőt más filmekkel ellentétben világot alkottak a készítők, nem "hátteret". A szöveg és a dráma felépítése is rendben van. Akkor mi a gond vele? Miért érezheti kínosnak a néző? Miért nem működik?
    Talán a dolog ebben az esetben nem a kivitelezésen dőlt el, hanem a stratégián. Talán az a gond, hogy az a célcsoport, akinek betalálna, az nem nézi meg, aki megnézi, annak meg nagyon mellé megy ez a script. Talán...
    Szerintetek?
    (A filmet nem lehet embeddelni, csak a fenti linken érhető el)


1st: MSZP wake up Hungary



2nd place: Durex Szexegyetem



3rd: MSZP/Szili Katalin - Hazatérek



4th: Erste Bank - Terka



5th: Burger King - Ernő

4 megjegyzés:

  1. ernő pl. nem is vírusfilm. tv-ben volt, oda készült. pf!

    VálaszTörlés
  2. Ez a hosszabb, rendezői video, ami kizárólag a neten látható, gyakorlatilag minden közösségi site-on seedelve. Innentől kezdve ez virálnak minősül ...ez sajnálatos, mivel a rövidebb TV verziót a vágások mentik annyira, hogy már ne legyen szánalmasan szájbarágósan reklámízűen erőltetett. Ez van Geri ;)

    VálaszTörlés
  3. azért legbüntetőbb kategóriában ez messze ott van, szerintem simán első-második

    http://www.pcbosszu.hu/

    VálaszTörlés
  4. Sokat kell még tanulnunk.

    Pl. a wake up szvsz túl lassan kezdődik. Hasonlítsd össze mondjuk a JK wedding dance-szel. Ott úgy 10 mp után már jön az érdekesség. Itt meg... olyan vontatottnak tűnik.
    Érdekes lenne tudni, hogy azok közül, akik elkezdték nézni, hány százalék nézte meg végig.

    VálaszTörlés